2019-08-10
平時諗住住宅附近都唔會有好嘢食點知今次係新hall同朋友行咗去何文田嗰頭發現左呢間意大利嘅fusion菜!🥧🍝特別就在於平時嘅西餐廳都好少見到呢啲嘅菜式 同埋餐廳嘅老闆都好熱情同我地介紹唔同嘅食物 睇得出係一個對食物好有熱誠嘅老闆 嘢食價錢亦都唔貴 澳洲牛柳配香草新薯 $118睇到個價錢我都嚇親$150都唔使就有牛扒食?平時喺翠華食都唔止呢個價錢😂😂叫咗五成熟牛扒嚟到嘅質地啱啱好同埋好鍾意佢喺隔離嘅mustard 薯仔亦都整得啱啱好 蕃茄意式焗腸配半熟蛋$68平時喺其他餐廳好少見呢個於是今次就叫試吓 食落去將啲腸仔半熟蛋點落去包度食都幾好味 如果有埋芝士就更加好😋🧀🧀辣椒蒜蓉意粉$68呢個意粉正正常常 幾清淡唔錯🍝總括來講呢度都幾適合喺附近住嘅或者喺宿舍住嘅朋友過嚟呢邊試吓因為價錢都唔貴嘅食物嘅質素亦都幾好👍🏻
澳洲牛柳配香草新薯 $118
蕃茄意式焗腸配半熟蛋$68