2019-12-03 1565 views
利小館之前見到餐牌都係d 點心小菜類,款式唔多,所以一直都無試過個晚甘岩三個人人少少,食得唔多就試下啦依度用自己電話scan qr code 落單有95 折但落單見到好多菜都無圖。。。唯有靠個名同自己常識去估下係咪個碟野。。之後就會有一碟係賴左野啦!用qr code 落單真係無問題,但真係做番足d, 全部有番相,如果唔係真係樣樣捉番個侍應係咩黎,點煮,同平時落單無分別叫左拍青瓜,價錢只有廿幾蚊,但份量絕對比北x 樓一坐底就擺底個碟 多一半可惜唔夠味唔夠辣,但青瓜都唔會澀口鮮蝦就係個粒斷開三截既一隻蝦,蟹肉依d 更加唔好提,搵唔到食唔出,比較好係蛋白夠滑,個碟好淺身,份量偏小,一人兩啖就無架啦娃娃菜煮得夠淋同入味,都係岩岩好一人兩條豬軟骨拉面反而份量好大碗,好多面豬軟骨好入味又淋哂,好好食,面係上海面個種以上係我地第一round 點既,發現份量差甘d,阿媽又話自己肚餓,唯有再點多兩樣雞脾黎好大隻,肉質幾滑唔鞋而且湯底好飲,雲吞細細隻,都唔錯依個我覺得係成餐最好食之後就到成晚最伏就係小炒皇,因為完全同我平時食開既唔同。。係一碟都好油既炒豆角,而且調味一般,我地食剩半碟。。依個價錢其實佢比既

個晚甘岩三個人人少少,食得唔多就試下啦

依度用自己電話scan qr code 落單有95 折

拍青瓜

可惜唔夠味唔夠辣,但青瓜都唔會澀口

鮮蝦蟹肉蒸蛋白

鮮蝦就係個粒斷開三截既一隻蝦
,蟹肉依d 更加唔好提

原湯杞子娃娃菜

娃娃菜煮得夠淋同入味
,都係岩岩好一人兩條

豬軟骨拉面

豬軟骨拉面反而份量好大碗,好多面

豬軟骨好入味又淋哂,好好食,面係上海面個種

砂窩雲吞雞

雞脾黎好大隻,肉質幾滑唔鞋

而且湯底好飲,雲吞細細隻,都唔錯

依個我覺得係成餐最好食

之後就到成晚最伏就係小炒皇,因為完全同我平時食開既唔同。。

小炒皇

係一碟都好油既炒豆角,而且調味一般,我地食剩半碟。。

依個價錢其實佢比既份量同質數我覺得都成正比,唔會特別差,就係一般水準甘,但絕對唔建議多人黎食。。

2019-11-30
$110 (Dinner)
原湯杞子娃娃菜
砂窩雲吞雞