2014-10-05 1282 views
襯住放假,就同男朋友入去愉景灣放鬆下。入到去差不多四點,打算搵間靜得尼就坐得舒服既餐廳歇下,本身想去z字頭的,點知價錢唔太岩,就去左斜對面依間小點。環境幾好,光顧的都是住在附近的老外。我地都好擔心d鬼佬野會唔會太細份,就用simple english問問店員,佢都好詳細咁用身體語言答左我地。見到餐牌,都是意大利野,竟然見到我最愛的意大利飯同煙三文魚,價錢百尼蚊,算合理吧。於是我地叫左煙三文魚闊面同雞粒意大利飯,每人再加杯Stella,爽呀!等左廿分鐘左右,美食尼啦~ 碟頭唔係細,闊面的林度剛剛好,雖然煙三文魚是熟的,不過非常好味,唔會等個咸,而芝士加忌廉既配合唔會太膩。至於個意大利飯,一流!!飯夠煙un,個汁完全perfect! 絕對可以encore,我偷食左佢好多啖飯了大家不坊一試

大家不坊一試
2014-10-01
$180 (Lunch)