2005-12-19 15 views
同朋友仔同埋團友們影完畢業相,大夥兒走落西環搵食~大家又話要食好d又話要平,我地搵左好耐,見到呢度價錢合理,大家又已經行到腳都斷,就膽粗粗走入去試下。嘩!的確唔錯~我同朋友仔share左一個原個菠蘿焗海鮮薯菜($68)同埋一份set dinner(米蘭汁龍脷菠菜麵)($48)。先講餐湯+餐包,羅宋湯味濃、湯底幾「杰」,餐包係蒜蓉包,略嫌太油。焗海鮮薯菜除左半隻龍蝦有d睇頭,其餘全部都係魚柳,有d失望,不過整體味道不俗。值得一講係米蘭汁龍脷菠菜麵。個米蘭汁同個龍脷柳非常配合,襯埋菠菜麵真係好好味!甜品係choco chips雪糕with brownie,個brownie唔係太好食,不過作為一個跟餐o既甜品已經算係好唔錯!*團友仔叫左一個田螺餐,個田螺入面o既薯蓉好香好滑,抵讚!

嘩!的確唔錯~

*團友仔叫左一個田螺餐,個田螺入面o既薯蓉好香好滑,抵讚!