2023-04-13 65 views
近期去左位於中環Pazzi Isshokenmei @pazzi.hk 係一間意日fusion 餐廳餐廳好大坐得好寛敞舒適餐廳環境時尚得黎又好有格調擺放左好多藝術品~無論服務同食物質素都好好~絕對有米芝蓮質素💕係晚市時段去食仲有做緊四人同行一人免費 值得一試✨頭盤有枝豆同脆餅枝豆用左黑松露醬調味脆餅配左墨西哥辣椒蛋黃醬 Smoked Beef Tartare和牛他他 混合左兩款漬物喺裏面食落酸酸甜甜 和牛口感好似魚生咁 面頭加上希靈魚魚子醬 增加鮮味Japanese Scallop火灸帶子 柚子海膽醬 加上脆口既紫菜天婦羅 好鮮味 清新Miso Crab Pot Rice用炭火熱住 店員會加入醬油 蛋黃 撈勻食落去啖啖都係蟹肉 仲有魚子既鮮味💕Toothfish又係我最愛既西京燒出場時間舞茸菇天婦羅 配上西蘭花醬Kagoshima Sirloin鹿兒島西冷燒日本茄子 配上蒜蓉汁肉味好濃郁 咬落去充滿肉汁Sweet 去親日本一定會雪糕之神Creamia 估唔到係到都可以食到仲用上一個全新配搭 加上鹽同檸檬皮 菠蘿乾感覺幾清新😋
係一間意日fusion 餐廳
餐廳好大坐得好寛敞舒適
餐廳環境時尚得黎又好有格調擺放左好多藝術品~
無論服務同食物質素都好好~絕對有米芝蓮質素💕
係晚市時段去食仲有做緊四人同行一人免費 值得一試✨