2019-10-29 124 views
食omakase一定要坐bar枱,可以同師傅傾計又可以欣賞佢整既過程☺️金鮨🥢$15808刺身6壽司、和食、湯同甜品🐟象拔蚌本新就好鍾意,爽口鮮甜🐠白子 #tarashirako #白子以前係韓國食鱈魚湯個陣食過個陣睇唔明韓文,見有得加就加左今次見到就問師傅咩黎「其實就係係鱈魚既___🐒」#codsperm 🐒🐒🐒我地:🤯師傅話魚肝同白子係常見既配搭🐠鮟鱇魚肝 我鍾意魚肝多啲🧡 入口好濃郁既醇香,加軟綿質感完全拍得住我大愛既鵝肝啊🤤🦀毛蟹超多蟹肉 蟹膏#最高 😎🦐鹽水海膽入座前講左我唔食得生蝦,壽星就唔鍾意食海膽唔知係咪咁inspire左師傅分別整左蝦同海膽俾我地😋鹽水海膽係我食過最好食既#海膽 😭極鮮甜極好味!師傅介紹鹽水海膽無落明礬,保鮮期短,一開就要食哂,一般海膽就可以擺幾日💁🏻‍♀️🍣壽司6款由輕盈到重口味右口魚邊入口即溶 超重油香☺️🍨食完甜品師傅又問我地想唔想食雪糕又額外送多兩球咖啡同海鹽雪糕俾我地🐷🐷🥃山崎梅酒 660ml $680今餐飯開左一枝梅酒好易入口而我亦好快唔掂😹餐廳好貼心咁幫我地打包左😛我地星期一8:30後食,仲有85折添🍽食得好開心既一餐飯 #大滿足 🥰
金鮨🥢$1580
8刺身6壽司、和食、湯同甜品
🐟象拔蚌
本新就好鍾意,爽口鮮甜
🐠白子 #tarashirako #白子
以前係韓國食鱈魚湯個陣食過
個陣睇唔明韓文,見有得加就加左
今次見到就問師傅咩黎
「其實就係係鱈魚既___🐒」
#codsperm 🐒🐒🐒
我地:🤯
師傅話魚肝同白子係常見既配搭
🐠鮟鱇魚肝
我鍾意魚肝多啲🧡
入口好濃郁既醇香,加軟綿質感
完全拍得住我大愛既鵝肝啊🤤
🦀毛蟹
超多蟹肉 蟹膏#最高 😎
🦐鹽水海膽
入座前講左我唔食得生蝦,壽星就唔鍾意食海膽
唔知係咪咁inspire左師傅分別整左蝦同海膽俾我地😋
好易入口而我亦好快唔掂😹
餐廳好貼心咁幫我地打包左😛
我地星期一8:30後食,仲有85折添🍽
食得好開心既一餐飯 #大滿足 🥰
$1800 (Dinner)
Celebration
Birthday