2018-05-15 39 views
依間餐廳都已經開左幾個月,一直都想試,但又同朋友夾唔岩時間,今日終於都約左可以試下。 不過我朋友都係遲左小小收工,係等佢既時候又周圍影下相 佢係門口放左最受歡迎產品既list,咁岩啦,一陣就試佢推介既野食啦 打開佢份menu,其實都幾多野可以揀,不過第一次食都係試下佢D推介野先啦 小食叫左個山賊雞翼 整到好香,有D 蒜香味 叫左個軟殻蟹黑松露忌廉意大利粉 一黎已經聞到好香既黑松露,意大利面煮到岩岩好,唔會太濕,都幾乾身。個軟殻蟹炸到好香口。 另外就叫左個卡邦尼意大利粉 D蛋黃醬撈埋D 面身度,好香好好味 而且意大利面份量都好多,感覺物超所值。 最後叫左兩個飲品 榛子朱古力 個拉花好得意,睇得出好有心機 草苺沙冰都好有草苺味,而且好大杯。 埋單一人都係唔使二百,下次會試埋其他美食

不過我朋友都係遲左小小收工,係等佢既時候又周圍影下相

小食叫左個山賊雞翼

整到好香,有D 蒜香味

叫左個軟殻蟹黑松露忌廉意大利粉

另外就叫左個卡邦尼意大利粉

D蛋黃醬撈埋D 面身度,好香好好味

而且意大利面份量都好多,感覺物超所值。

最後叫左兩個飲品

榛子朱古力 個拉花好得意,睇得出好有心機

草苺沙冰都好有草苺味,而且好大杯。

埋單一人都係唔使二百,下次會試埋其他美食
  • 軟殻蟹黑松露意粉