2021-11-05 390 views
意粉狂意係我最愛意粉店之一,因為不單止意粉多選擇,而且意粉非常之好味道,呢家諗返起都流口水。法式芝士洋蔥湯,洋蔥又切得太碎,而且個湯覺得好油膩,湯味道有少少鹹,湯上的法包食落覺得係隔夜面包,好難食。香烤雞翼(檸檬蜜糖) ,雞翼唔覺檸檬味,雞肉烤得太乾,好似食柴皮感覺。意式炸魷魚圏配他他汁,炸皮太厚,要咬好耐先食到內面魷魚,覺得好難食。美式辣肉腸披薩,廚師是否忘記睇火?! 烤得燶咗少少,配料唔係太多,披薩厚薄適中,味道不會太鹹,整體都算好食。茄汁海鮮意粉,意粉好彈牙,醬汁又好足夠,又夠多料。蕃茄醬酸甜度適中,真係好好味!!!精選海鮮蒜香蕃茄意粉,意粉彈牙唔再講,醬汁足夠味道又啱啱好,蝦同青口大細都可以唔會太少,都係好香好好味!!忌廉汁煮青口忌廉汁,忌廉濃汁配有煙肉及檸檬,醬汁好濃好野味,青口又好好肉,唔會好細只,真係連汁都撈晒,真係好味道!香辣蕃茄濃汁煮青口,蕃茄汁唔算好濃,又未算唔好味,又未算好好味,只能說整體不過不失。好

!!!

精選海鮮蒜香蕃茄意粉

忌廉汁煮青口忌廉汁

2021-10-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)