2015-08-09 254 views
成日聽人講諾亞半熟蛋糕好好味!就趁朋友生日就買個試下 通常食完飯先切蛋糕 都唔想買大個因為得四個人實會好飽...半熟蛋糕個size就剛剛好啦 應該可以六個人食都ok! 由於有選擇困難症。。。唔知揀咩好之際...店員出手相助 話檸檬同芒果半熟蛋糕都受歡迎 最後揀左檸檬半熟蛋糕。但其實我覺得京都綠茶乳卷都好吸引,可惜已經賣哂下次可以試下!好開心朋友好驚喜 因為佢都未食過半熟蛋糕 冇揀錯!清新!清新!真係好清新呀~~第一啖食落去食到有蜜糖味道 之後帶出清新嘅檸檬味 為炎熱嘅夏天帶點清新感覺!好fresh ! 芝士味非常適中  令個蛋糕一d都唔漏即使食左晚飯都飽飽地 搞到我地不停繼續食落去 平時食檸檬芝士蛋糕 蛋糕個質地會比較硬 個呢個半熟蛋糕比較軟身 好易入口 可惜我地放嘅時間唔咁夠 中間未有好流出 下次可以擺耐d先食 我諗30分鐘應該好d!! 整體都ok, 個紙袋又靚!最欣賞佢地連紙碟义都附送埋 唔洗煩 哈 食完就丟 方便!

下次可以試下!

好開心朋友好驚喜 因為佢都未食過半熟蛋糕 冇揀錯!

清新!清新!真係好清新呀~~

2015-08-05
TakeAway