2019-01-30 116 views
慢煮不論lunch/ dinner既性價比真係幾高下, 所以有時諗唔到食咩我都會揀佢地! 成日都好full下, 所以最好經openrice訂左位先~ Lunch黎講真係非常之抵食!<<炸魚薯條 配蜜糖牛油多士>> $58有2大塊魚柳而且炸到金黃色! 睇見都好吸引! 呢度既魚柳好好味! 有好香既魚手指味.. (我唔識分鱈魚定咩魚 哈哈, 但真係好香魚味!)有D surprise既就係, 今次既薯條係配蕃薯條, 平時既係普通炸粗薯條.. 蕃薯條長長幼幼咁… 好重蕃薯味而且甜甜地, 幾好味!  <<卡真蒜香蝦包配薯餅>> $68男主角好鍾意食呢個包! 但係蝦既份量比起之前小左! 但味道依然一樣! 2片烘左既大排包夾D蒜香蝦係中間..又香又辣又甜! D蝦又好爽口! <<美式蟹餅>> $58有小小唔開心,因為上菜既時候個蟹餅已經凍凍地.. 但係蟹味好重..而且好足料! 又唔會太咸👍🏻👍🏻

成日都好full下, 所以最好經openrice訂左位先~

Lunch黎講真係非常之抵食!

<<炸魚薯條 配蜜糖牛油多士>> $58
有2大塊魚柳而且炸到金黃色! 睇見都好吸引!
蕃薯條長長幼幼咁… 好重蕃薯味而且甜甜地, 幾好味!
炸魚薯條

<<卡真蒜香蝦包配薯餅>> $68
男主角好鍾意食呢個包! 但係蝦既份量比起之前小左!
D蝦又好爽口!

<<美式蟹餅>> $58
有小小唔開心,因為上菜既時候個蟹餅已經凍凍地..
但係蟹味好重..而且好足料! 又唔會太咸👍🏻👍🏻
美式蟹餅