2014-03-12
是日一家人出外食飯,食完後不足二十分鐘,就走到貓山皇要戰食甜品,並不是晚飯食得不夠飽,而是經過實在難忍。這時候接近九時 還未有人排隊 我地係門口等左大約十五分鐘 就入得 Menu叫左2,4,6,8夢幻雪糕,一向唔食榴槤既妹妹都食呢個雪糕 仲讚好好食 差唔多成個雪糕比佢食哂 如果本身唔食榴槤既人可以先試呢個 雖然佢既濃味程度係爆燈 但亦好易接受到!一試難忘!👍👍推介榴槤pancake 好香好濃味 最岩超鍾意食榴槤既人 而且cream不是太多 絕對物有所值👍👍推介Durian napolean濃味程度只有3 整體黎講都唔錯 食完亦會有飽腹既感覺 可以一試糯米糍就比較遜色少少,同出面既都差唔多 皮味都有點重 榴槤既香味都難掩皮既味道另外仲有榴槤夾餅 係店內可以見到有店員整夾餅 榴槤果肉亦都有相當既份量 都係👍👍推介 但當時一見到就忘記影相了😂😂總體來說,雪糕、pancake 同埋榴槤夾餅都係必食推介 同埋最好平日去啦 因為假日無論係咩時間都一定要等好耐位!
Menu
叫左2,4,6,8