2017-09-23 54 views
從門口入去, 經過吧枱, 一直入到裡面較大, 有梳化餐枱, 牆上既裝飾亦有日本簡約風味, 更有家既感覺坐著就有種輕鬆寫意既感覺今晚揀左特選燒鰻魚丼, 配麵豉湯及沙律 ($168+20)鰻魚夠肥美, 配合燒汁烤得剛好, 魚既油份同醬汁, 流落去下面既飯, 令到白飯都帶有鰻魚香味, 再夾埋蛋絲, 同紫菜一齊入口, 簡直和式口味既絕配!! 另外跟餐加左沙律, 有蟹肉, 車厘茄, 醬汁用柚子醋, 酸酸地醒神開胃麵豉湯有油豆腐, 昆布, 材料豐富, 飲落唔會太鹹雜錦天婦羅 ($138)天婦羅有主角中蝦夠彈牙,冬菇, 茄子, 南瓜, 蕃薯, 每樣都好脆口, 炸漿薄而平均, 炸物表面亦無多餘油脂, 一點沒膩口既感覺, 蕃薯同南瓜粉綿香甜, 茄子冬菇肉厚又不乾 ,一款唔錯既輕吃小食。
坐著就有種輕鬆寫意既感覺
今晚揀左特選燒鰻魚丼, 配麵豉湯及沙律 ($168+20)

麵豉湯有油豆腐, 昆布, 材料豐富, 飲落唔會太鹹
雜錦天婦羅 ($138)
雜錦天婦羅
2017-09-18
$295 (Dinner)
雜錦天婦羅
  • 特選燒鰻魚丼