2022-02-23 239 views
台客炸物併盤($60),鹽酥雞(香脆,超多粒)、甜不辣(煙煙韌韌)、四季豆(十足天婦羅口感)、雞肉卷(食落似大腸包住雞肉,口感幾特別)、炸芋丸(不是全粒芋泥,係糯米粉包住芋蓉同些少蕃薯蓉)。全部熱辣辣,即叫即製,鐘意食炸嘢嘅人啱哂。正宗台灣臭豆腐($36),味道不錯,食落有輕微臭臭的,只是略嫌份量太少(得6粒,其實係3件切開)。大雞扒便當($52),超超超大塊炸雞扒(最後食唔哂),即時諗起「豪大大」,但令我最感興趣係件豆腐,食落口感更似魚蛋。魯肉飯($28),睇價錢已經知道是細碗啲,魯肉味道正常,汁撈飯唔錯。古坑珍珠咖啡($18),味道正常。另外店內提供免費凍冬瓜茶及熱麥香紅茶。整體嚟講,全部嘢都中規中矩,合格有餘,值得一試。

古坑珍珠咖啡($18),味道正常。

另外店內提供免費凍冬瓜茶及熱麥香紅茶。

整體嚟講,全部嘢都中規中矩,合格有餘,值得一試。
台客炸物併盤
正宗台灣臭豆腐
大雞扒便當
魯肉飯
古坑珍珠咖啡
$97 (Lunch)