2017-12-24 489 views
又到聖誕!又到聖誕!聖誕節開PARTY一定少得一個切蛋糕環節!美心西餅總有一間係附近!點解揀佢?唔係因為佢特別好味!就係因為佢出左呢款可愛既聖誕款蛋糕!(呃LIKE都易D!!) 呢個蛋糕既外形真係夠曬吸引!雖然最後我都決定唔到佢係熊仔定係鹿仔!總之一開出黎全公司既女同事都大讚可愛!唔捨得切開佢,唔知從何入手!而且包裝總盒係用平時個款, 用左大紅色超有XMAS FEEL!!! 蛋糕切開有幾層!!分別有朱古力MOUSSE CREAM, 朱古力味蛋糕!好甜好流呀!!味道方面係完全冇特別架!!相信大家食美心都唔係食佢既味道!反正唔太差就好啦!!大家快啲趁住聖誕節仲有幾日!買返個返去應下節啦!!影相真係好QUTE GA!!

TakeAway