2016-07-14
Lunch time呢間KFC真係好!多!人!等咗足足15分鐘先叫到餐⋯其實每次食KFC都係等好好好耐⋯KFC管理層真係要諗諗有咩計可以解決~你出餐速度快,自然會多好多人黎食囉。今日叫呢個係新餐-愛琴海點脆雞一人餐🐔🐔蘑菇飯熱烘烘,汁既分量都可以,夠我啖啖飯都有汁送~KFC 既葡撻係我既favourite 😊個葡撻皮夠晒脆卜卜,甜度又適中(申利:我重口味,嗜甜😂)佢呢隻愛琴海有少少檸檬酸酸哋既感覺~好Fresh 襯晒Hot Hot SUMMER 🐔🐔炸雞皮面有啲紫菜碎碎,大致上口感係同平時既炸雞一樣,係多咗啲清新既酸味。新口味試過就得啦😅有得再揀,要食返原味😂隨雞附送希臘沙津醬,味道我認為同平時啲沙津醬差不多但咸少少😅我原本以為佢係濕紙巾之類⋯包嘢都無Mark嘢😂差啲我就當濕紙巾咁整到成手都係😂
等咗足足15分鐘先叫到餐⋯
其實每次食KFC都係等好好好耐⋯
KFC管理層真係要諗諗有咩計可以解決~
你出餐速度快,自然會多好多人黎食囉。
今日叫呢個係新餐-愛琴海點脆雞一人餐🐔🐔 蘑菇飯熱烘烘,汁既分量都可以,夠我啖啖飯都有汁送~ KFC 既葡撻係我既favourite 😊個葡撻皮夠晒脆卜卜,甜度又適中(申利:我重口味,嗜甜😂)
佢呢隻愛琴海有少少檸檬酸酸哋既感覺~好Fresh 襯晒Hot Hot SUMMER 🐔🐔炸雞皮面有啲紫菜碎碎,大致上口感係同平時既炸雞一樣,係多咗啲清新既酸味。新口味試過就得啦😅有得再揀,要食返原味😂 隨雞附送希臘沙津醬,味道我認為同平時啲沙津醬差不多但咸少少😅