2023-07-15
今日係我生日 男朋友悉心安排知道我係生蠔公主 佢揀咗呢間生蠔西餐帶我去慶祝我好滿意 因為除左有生蠔食 餐廳氣氛環境都好好我好睇重overall感覺 特別係重要日子今次呢間都幾浪漫 又唔太嘈 幾好我哋當晚叫左好多嘢食 一飽小肚腩好正!介紹下啲美食先😛生蠔🦪方面 佢有十幾款選擇 單點的話餐廳有個特別offer 每人叫兩杯酒就有生蠔半價但當日男友揸咗車 所以佢無點酒精飲品(好乖🤭)而餐廳將兩杯無酒精飲品照計最低嘅酒精飲品價錢 做埋半價生蠔價比心我哋雖然可能你哋都會覺得唔太抵 但其實生蠔半價左都抵好多所以我哋最後都加碼 要多半打生蠔🦪另外我哋試咗佢海鮮拼盤 平日$99 我哋當日星期日(星期六日)$198 我覺得都ok.職員話叫我聽日再嚟 $99仲抵😂呢個拼盤都幾多嘢食 有青口、生蠔、帶子、鮑魚、海螺😄😍😌之後西餐當然唔少得意大利粉啦我哋叫左白汁蜆肉意粉,都好有酒味 唔錯平時我都麻麻哋鍾意食白汁,但係呢個真係幾好味因為係食肉獸,所以一定唔少得要唔要肉我哋叫咗一份羊扒 都好好味😝最後叫咗一個好特別嘅小食 佢好似牛肋骨髓從來都未見過 未食過 大家一定要試😍😍再俾我揀,我都會再嚟呢度,下次可能帶媽咪嚟
知道我係生蠔公主 佢揀咗呢間生蠔西餐帶我去慶祝
餐廳有個特別offer 每人叫兩杯酒就有生蠔半價
雖然可能你哋都會覺得唔太抵 但其實生蠔半價左都抵好多
所以我哋最後都加碼 要多半打生蠔🦪
職員話叫我聽日再嚟 $99仲抵😂
呢個拼盤都幾多嘢食 有青口、生蠔、帶子、鮑魚、海螺😄😍😌
之後西餐當然唔少得意大利粉啦
我哋叫左白汁蜆肉意粉,都好有酒味 唔錯
平時我都麻麻哋鍾意食白汁,但係呢個真係幾好味
因為係食肉獸,所以一定唔少得要唔要肉
我哋叫咗一份羊扒 都好好味😝
最後叫咗一個好特別嘅小食 佢好似牛肋骨髓
從來都未見過 未食過 大家一定要試😍😍
再俾我揀,我都會再嚟呢度,下次可能帶媽咪嚟食 因為佢都好鍾意食生蠔嘅