2023-03-20 229 views
網上見幾多foodie介紹同朋友放假一齊約埋上黎呢間cafe,我地係假期晏晝上黎都比較多人,一入場員工有說明唔可以抱貓貓,只可以摸,入去叫左兩杯飲品,飲品質素就普普通通,但價錢都只需要十幾蚊,唔算貴,但最令我不滿嘅係其他客人對貓貓嘅態度同店員不管不顧,我哋一入場我地場枱旁邊本來有一隻貓貓係貓窩入面瞓緊覺,有位同場小朋友直接搬走咗成個貓窩,而且仲跑黎跑去大聲叫,甚至比我見到佢會突然間走去嚇啲貓貓拍打貓貓,入場時其實有講過要保持安靜,入到黎唔覺得係一個好chill嘅地方,而且網上睇呢間cafe有幫手接收流浪貓,以為係一間有愛心嘅cafe,但係係呢個情況下見到店員有自己玩手機都冇理個小朋友😅而且我都有去過其他貓cafe,有啲會限制太細嘅小朋友唔可以入場,太細嘅小朋友未必識控制自己,大人又未必會睇住,好容易會整親大家,希望可以改善下呢一點,果日未坐夠一小時就走左😅唔係一個放鬆嘅地方
2023-03-12
$80 (Tea)