2009-11-25
見今日累累地, 尋晚又無覺好訓, 於是就走下堂, 比自己放下假啦同肥妹係旺角行黎行去都唔知食咩好, 咁岩又係附近食完個蛋撻咁就順便入埋羅坤發試試佢D麵啦!!! 入到黎先睇睇張menu, 麵款就真係幾多下, 不過見凍凍地, 我都係比佢個胡椒豬肚雞腳麵吸引左, 而肥妹仔就試左佢個雞翼蝦子麵後尾鍾意食水餃既肥妹又忍唔住口, 叫多碗淨水餃黎食下。胡椒豬肚雞腳麵 : 個湯幾好味, 幾重胡椒味, 加上凍凍地就更適合啦! 不過豬肚真係好少, 又細舊, 唔係幾滿足, 雞腳幾大隻同埋幾多, 不過就唔係太有味啦, 麵方面就不過不失啦。雞翼蝦子麵 : 蝦子麵都係不過不失, 口感都係一般, 個湯都好大陣蝦子麵既味, 雞翼就麻麻啦, 甜甜地唔係幾岩食 9菜餃 : $16至得5隻水餃真係太貴, 佢層皮都幾好食既, 薄薄地咁, 9菜都唔會有咩特別, 料都算足, 但係$16黎講真係唔抵
同肥妹係旺角行黎行去都唔知食咩好, 咁岩又係附近食完個蛋撻
咁就順便入埋羅坤發試試佢D麵啦!!!
胡椒豬肚雞腳麵吸引左, 而肥妹仔就試左佢個雞翼蝦子麵
後尾鍾意食水餃既肥妹又忍唔住口, 叫多碗淨水餃黎食下。