2020-08-12 56 views
前排有朋友介紹過呢間餐廳既魚烏冬質素唔錯,今日下午同女朋友小寶寶經過旺角,決定要試試佢🤓照燒鯛魚柳濃魚湯魚烏冬$78小弟一向好鐘意飲魚湯,所以諗麵唔諗就叫左呢個試試。果然佢地個濃魚湯真係冇令我失望😍湯既味道好易出口又有魚湯既鮮甜,但又唔會有魚腥味👍再配埋佢地口感彈牙魚烏冬,味道非常夾啊~食完仲可以飲埋碗湯佢😙高度推薦俾好魚湯人士啊😌野茶本菇安格斯牛肉定食$80呢個牛肉定食有點似食緊日式壽喜燒,有大量菇類,野菜同豆腐做配料配魚烏冬咁食,呢個食法味道比濃魚湯食落去會較重口味小小,但勝在味道濃郁,更加刺激你既味蕾😂小食併盤$98魚之脆卷、雞翼,薯條同蕃薯條即叫即炸,熱辣辣又香脆,分量麵比得好足,食到女朋友好happy😆呢個併盤一個字抵食啊!流心蛋越南豆腐$30酸甜辣醬配上豆味香濃又幼滑的凍豆腐,呢個不失為飯前開胃小食的選擇啊😙

照燒鯛魚柳濃魚湯魚烏冬$78

野茶本菇安格斯牛肉定食$80