2024-04-24 77 views
Join 完健步行 由於太餓同太熱 見到呢間開左門就行左入去涼冷氣同食野大家可以叫佢既青檸梳打 有加薄荷葉 特別清爽涼快 由於太熱 好快飲哂無影到先講complete 呢個都係openrice 好多人推薦 果然真係好食 薄餅好脆 同好香 芝士味 加上望住個海真係好 chill 我地兩人吃三個主菜 其實係早午餐一齊食架啦 好飽啊 黑松露芝士通心粉呢真係好香 口感chewy 千層麵 都好香 不過有d heavy 所以建議兩樣是但叫一樣 如果唔係另一個包底好慘架 我地兩只餓鬼先咁叫法渣值得encore 下次會想去食埋甜薄餅

我地兩人吃三個主菜 其實係早午餐一齊食架啦 好飽啊
黑松露芝士通心粉呢真係好香 口感chewy
千層麵 都好香 不過有d heavy

值得encore 下次會想去食埋甜薄餅

Complete
Truffle  Mac  and  cheese  gratin
Beef  lasagna
2024-04-14