2021-04-30 2867 views
7點鐘到 得一兩個客同得一個樓面 但唔知點解好似好忙 完全冇招呼 一坐低 將濕紙巾個套部都係豉油同嚟咗兩杯茶 但凍嘅 到嗌食物 一個烏冬一個炒飯 嗌完個樓面真接走左去 想繼續叫 但侍應完全冇理會過 想食個幾樣都未嗌 直到上個烏冬同炒飯 我就即刻同佢講想要 雞腎 多春魚 佢又話等陣要睇吓有冇先 之後行埋黎話冇晒貨又走咗去 之後再叫返佢返嚟 再話想要 三人行樂圈 佢又話唔知有冇叫我等陣又走咗去 之後我再叫番佢返嚟話想要赤貝壽司 佢又話冇。。。。。。呢個時候已經好想起身走但無奈地個烏冬同炒飯已經上咗 想食嘅嘢完全食唔到 先唔講食物質素 服務已經好差好差 其二 你應該顧及客人需要先 唔係要客人三番四次嗌你埋嚟落單之後嗰樣冇嗰樣冇 嗌乜無乜 個體驗真係非常非常差食物質素麻麻 又唔能夠講差 但同大型連鎖店 板x相比 本人認為後者比較好 價格仲要平過哩度幾倍 好老實冇第二次 下次朋友們你地黎之前真係最好問定佢乜野冇貨。。。真係好失望服務態度真係可以用垃圾形容

服務態度真係可以用垃圾形容

2021-04-30