要馬會member帶先入到去食嘅parade☺️ 難得有人帶我入去, 當然唔會客氣啦😂 不得不說新building十分大氣, 處處體現tech和時尚簡潔, 難怪用咗咁多年興建(請收下小妹的膝蓋🙇🏻‍♀️一入到會有staff招呼, 會依據人數比相應嘅卡食客作點餐之用. 用機選擇好想叫嘅嘢食, 拍一拍卡, 就搞掂啦👌🏻我十分之唔客氣咁就咗個30日熟成牛($498), 嗌咗5成熟(其實個人覺得唔止五成), 牛肉質感幼嫩, 做到tender😍 成舊都幾heavy, 好在有幾粒蕃茄balance吓😂 我平時食steak鍾意唔點sauce, 但呢個sauce昇華咗成個牛, 所以後尾都係點住sauce食🔥另外叫咗個雜苺waffle share($68)食, 嘩! 真係大件夾抵食🤯 本身諗住啲「雜苺」係雜苺醬, 點知有一大埋 真.雜苺, 十分正呀😍😍 咁邪惡嘅野, 一係要有心理+生理(胃口)準備, 一係就同人share就最岩! 即使個有咁多醬同苺, 上枱時, 個waffle仲係脆嘅, 100分🔥