2024-09-27 340 views
本身諗住去Starbucks飲杯嘢,但Starbucks超多人,一個位都冇,所以就行上去上面睇吓有乜嘢餐廳啦。呢間餐廳門口有個服務員同我打招呼,不過開頭我都冇入去嘅睇吓上面有咩餐廳先,最後都入咗呢間。叫咗個下午茶餐,地瓜薯條同炸雞,都幾好食。杯特飲草莓橙茶都幾好飲。作為一個偶然路過毫無期待,呢間餐廳感覺都幾良好,有機會再嚟。門口服務員係一個扎辮嘅男仔,作為一個打工嘅,喺香港今時今日嘅餐廳嚟講,我覺得係Over-performed ,如果呢間餐廳嘅老闆睇到,應該奬一獎勵佢,我坐喺度幾個字,佢見到門口有客都會問人哋入唔入嚟,好好禮貌,喺香港有今時今日,我覺得都有啲難得。

鹽酥雞地瓜薯條
2024-09-27
$48 (Tea)
鹽酥雞地瓜薯條