(Non-member)
2007-12-14 60 views
放工搵女朋友食飯,去左銅鑼灣一間搞鬼cafe,係報紙雜誌就見得多,今次特登上去試試呢間cafe位於銅鑼灣一個舊大廈之內,入便話大吾大話細吾細,環境屬中性,好在望到timesqaure.服務應該係賣點之一,就講下服務,當日有2位女仔當值,點菜同上餐禮儀都跟得幾足,加上佢地個樣我個人覺得都幾可愛,整體感覺不錯,有樣野係值得一讚,佢有留意我係用慣左手,放餐具時都有問到我呢個問題之後講下點左d乜野菜:1.墨西哥肉桂雞球飯2.薯條3.特飲(忘記名字,太難記了)雞球飯呢種味,我未食過,略帶少許甜味,創新薯條無乜野特別,特飲:飲唔出係乜野制成,飲果杯野時要將2支似試管之類既野2溝先得,過引乎..需然食物分量吾算太多,但整體上表現己屬中上不過,其實女僕與主人之間溝通上應該怎樣處理,就要留意下定位上既問題,(可能係衣著上(長裙)及音樂上不太夾)(我是去過日本的maid cafe,留意到日本與香港上的分別)多加留意吧

服務應該係賣點之一,就講下服務,當日有2位女仔當值,

之後講下點左d乜野菜:
1.墨西哥肉桂雞球飯
2.薯條
3.特飲(忘記名字,太難記了)

雞球飯呢種味,我未食過,略帶少許甜味,創新

需然食物分量吾算太多,但整體上表現己屬中上

多加留意吧