2023-03-13
今日同朋友黎咗屯門紅橋個頭覓食, 我地兩個都比 既門面吸引咗一齊望過去, 我地仲話係咪去咗日本😂店內有一排吧枱座位同一張二人枱, 而店外有一張四人枱同兩張二人枱, 我地八點去到得返店外張二人枱, 雖然唔洗等位, 但上菜就等左好耐🍢串燒台灣腸 ($24)火雞腎 ($24)牛肋條串 ($38)雞皮 ($14)串燒價錢唔算貴, 上碟擺盆加哂分, 即點即燒加埋佢既味粉, 正👍🏼, 不過其中牛肋條比較失色, 有啲韌🥤可樂 ($18) 🍺 ($58)食串燒點可以唔啤啤佢, 可惜朋友要揸車所以揀咗可樂🐟🐙🐔三色炸物拼盤 ($98)份量比較大, 如果多啲人share好啲😂 炸魚手指最驚喜, 外脆內軟, 墨魚咀都好好食, 炸雞就一般無乜特別蒜蓉牛油燒元貝x2隻 ($116)元貝唔算好新鮮, 但佢個蒜蓉牛油醬好香好好味, 如果撈白飯應該會好滿足🫣🤭清酒煮蜆 ($唔記得🫣)啲蜆好大隻 超鮮甜 一粒沙都無!真係好推介大家一定要點!留白海鮮炒飯 ($98)有鑊氣, 飯炒得粒粒分明, 味道不過不失, $98黎講有啲略貴
🍢串燒
台灣腸 ($24)
火雞腎 ($24)
牛肋條串 ($38)
雞皮 ($14)
🥤可樂 ($18) 🍺 ($58)
食串燒點可以唔啤啤佢, 可惜朋友要揸車所以揀咗可樂
🐟🐙🐔三色炸物拼盤 ($98)
蒜蓉牛油燒元貝x2隻 ($116)
清酒煮蜆 ($唔記得🫣)
啲蜆好大隻 超鮮甜 一粒沙都無!真係好推介大家一定要點!
留白海鮮炒飯 ($98)