2023-03-29 346 views
係附近游完水,搵個地方食下野hea陣等豬先生收工,所以簡左E間好有風味既餐廳。入到去餐廳播住輕鬆既印尼歌,同埋要用英文同侍應落單,所以真係比我有種感覺以為自己去左外地😙叫完野食,會上一碗洋蔥湯洋蔥湯入面有加入其他蔬菜同香料,但香料又唔會搶過蔬菜既甜味,幾好飲😋~椰汁咖哩喱雞($95)濃濃既咖喱香味,入面都有5、6舊雞件,而且嫩滑。仲有薯仔做配菜,薯仔燉得軟糯而且入味👍🏻蒜香薄餅($22)食咖喱又點少得薄餅?而且餐牌上寫明係用土窰烤製,所以吸引左我叫,一上到枱好香蒜泥味,食落餅底好脆口,而且食唔出粉感,配上咖喱汁食,唔覺唔覺食哂4塊👍🏻餐牌有d特式野都好吸引,下次等豬先生休息,再黎食過💕

叫完野食,會上一碗洋蔥湯

椰汁咖哩喱雞($95)

蒜香薄餅($22)

餐牌有d特式野都好吸引,下次等豬先生休息,再黎食過💕
$110 (Dinner)