2013-02-16 195 views
一行四人,朋友叫左天空之城(紅豆粒+小丸子+黑珍珠+水晶涼粉)、芒果班戟、腸粉、鹵水雞翼尖,我就叫左魔鬼與天使(心太軟+原味奶凍)。腸粉唔錯,麻醬好香,腸粉好滑,$8/5條抵食。芒果班戟無味,芒果同忌廉都唔甜,直情無味。雞翼尖比較乾身,好似熱左好耐咁,但一d都唔入味。天空之城我朋友就覺得唔錯。心太軟,唔夠熱,朱古力醬好似打落去咁(唔確定,因我見佢頂頭位置有個洞),個皮好煙"un"好薄,怪怪地咁,焗得唔夠,朱古力醬味道唔夠重。原味奶凍,非常清淡且無奶味,只係食到超淡椰汁味,size就夠大件。 最後結論:唔會再試
2013-02-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 腸粉