2018-12-23 168 views
茶湯會都算比較知名既茶飲店,自己之前飲過佢既珍珠奶茶,都真係幾好飲,難怪佢開到禁多間!不過旺角分店經常都排晒隊,完全無耐性既我每次想飲都放棄今日行新都城,見到有茶湯會,仲要無人排喎,又做緊$5 coupon 同冬季熱飲promotion,就決定買杯試試!豆漿紅茶 $23 (Coupon減5蚊後 $18)豆漿同紅茶我都鐘意,但係配搭一齊就未試過,覺得好新奇嗌左微甜,出到黎岩岩好,因為豆漿本身都有甜味。味道方面,整杯只飲到豆漿既味道,飲唔到紅茶味,一啲茶香都無,可能豆漿比例較多蓋過左,所以同飲豆漿無咩分別,有少少失望,咁我直接係出面買杯熱豆漿飲都得啦,仲要十蚊都唔洗不過當佢係一杯豆漿既話都幾好飲既,好彩有五蚊coupon無蝕得禁勁

豆漿紅茶 $23 (Coupon減5蚊後 $18)
豆漿同紅茶我都鐘意,但係配搭一齊就未試過,覺得好新奇