買完飛就等拎食物啦,咁係開放式廚房出面就可以目及到哂入面既制作過程,等候期間一直留意緊自己的食物,點知戴帽阿姐撈完麵,夾豆腐個陣係要一次過夾哂,咁就唔小心掉咗件落桌角邊,以為佢會掉咗佢,至少都洗下掛?         點知佢掛住傾計可能無為意到我照夾返起比返我食,本來想換番但諗諗下全部食物都係出自啲無乜衛生意識既阿姐手有乜分別,換完下一手咪又食,食欲即時下降下次唔幫襯就算

Other Info. : 睇到都咁睇唔到咪仲....雖然唔係掉落地但都唔敢想像之前擺放過什麼或會否有洗潔精殘留之類
2018-04-07
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
  • 招牌肉燥伴麵