2011-10-19
2張團購劵,總值$300現金劵,叫左上面的食物。食物: 團購關係,份量較少, 味道幾普通。服務: 侍應得1個, 英文難聽,態度中上。整體來說: 以店的位置, 食物份量及質素, 正價應該冇下次。成餐飯都食得唔舒服,主要都係因為隔離桌的一家大細。一坐低無耐已感受到佢地好不滿,呢家店得1個侍應,甘係等得耐少少,佢地都的確等左一段時間(我地都係), 個侍應幫佢地落落下單又走左去招呼第2桌,佢地就開始黎料, 佢地有個媽媽就大大聲係度嘈,話人服務差,要攞番COUPON走,上網寫衰佢, 嘈到拆天,嚴重影響全場其他客, 講到要走最後又坐番係度。團購既份量比單點既少,商家之前冇講,我地亦無查詢,雙方都有責任,甘OK啦。媽媽當然察覺同樣問題,走去問隔離台既外國人可唔可以影低佢地既野食, 外國人都好合作,但一聽到媽媽係因為佢地台既野食大份過佢地而影即西面, 同台既爸爸都叫佢唔駛講出自己既用意=P最後, 人地廚師出黎道歉送多2個菜俾佢地+下次8折,佢地即同人講冇下次,話人CHEATING,但又食埋人地送既菜。佢地罵人甘耐印度人都係冇話番你1句,仲出黎道歉送野俾你食,佢地就感覺當自己係岩哂甘, 仲要有細路在場,
食物: 團購關係,份量較少, 味道幾普通。
服務: 侍應得1個, 英文難聽,態度中上。
成餐飯都食得唔舒服,主要都係因為隔離桌的一家大細。
佢地罵人甘耐印度人都係冇話番你1句,仲出黎道歉送野俾你食,佢地就感覺當自己係岩哂甘, 仲要有細路在場, 以後有幾好既美食都冇用,因為冇好質素既客人識欣賞。
基於有甘既鄰桌, 我成餐都食得好痛苦, 味道都打折, 佢有佢嘈既權利, 我有我快快腳食完就走, 坐係佢地隔離, 當堂覺得身為HK人好羞家。