2024-04-28
响大角咀附近食完韓燒,上網search見呢間多好評專登行幾條街過去,去到前面有幾個人排,我地就跟住排,入面其實有一排bar枱位唔知點解唔俾人入,等等下突然落好Q大雨,排前面有2個人入左去佢門口位有張2座椅好明顯係俾人等位坐嘅,但個態度照差嘅女人趕返果2個人出左要人响出面等,跟住佢門口位係有避雨位嘅,但佢都唔俾人企,個位係好闊落嘅,就算企2個人都不會阻礙出入(佢有借把摭俾我地嘅)。跟住有位喇,一開門就勁趕咁問我地食咩即刻落單先,落勁大雨拎住摭你又冇俾餐牌我,我地一定諗左食咩啦,跟住話入去坐低先,一坐低又即刻問,餐牌都未睇,跟住佢話有限時乜乜差差,已經聽唔入耳唔想理佢(當時出面係冇人等,係 冇 人 等).叫完之後,野開始黎,大約入坐10min 左右野未黎哂嘅時候,我地加個芒果冰,個女人再remind我地夠鐘要即刻起身(出面係冇人等,仲有吉枱嘅),如果呢個係老板,我真係祝你好生意呀!食物方面: 開心果綿綿冰係真材實料,好濃開心果味,冰都好綿,但$118 size係手掌咁大,性價比低,芒果冰 size就大好多,但係假芒果味。另外叫左蜜桃芭菲同爆谷芭菲,橙味朱古力心太軟,仙草芋圓正常ok的,佢配
食物方面: 開心果綿綿冰係真材實料,好濃開心果味,冰都好綿,但$118 size係手掌咁大,性價比低,芒果冰 size就大好多,但係假芒果味。另外叫左蜜桃芭菲同爆谷芭菲,橙味朱古力心太軟,仙草芋圓正常ok的,佢配D乳酪雪糕ok好食。
但絕對沒有出色的食物加極度惡劣嘅服務態度,如果好似我今日咁犯賤就去試下 (不吐不快)