2023-12-06 1241 views
今日約朋友第一次去這間食肆食早餐,我11點到,坐低等朋友來。朋友WhatsApp我order午餐,而我吾想食飯,見到仲有早餐至11:30,咪點了個米線早餐加多個多士。點知叫左好耐冇人理我,我叫吾該叫嘢,有個阿姐走理嚟就話我,刚才你掛住等人又吾叫,現在我吾得閒你又叫,簡直無語😡😡😡最令人發火的便是,個阿姐成日走埋嚟問我食完未,我都話未食完囉。然後12:08問我走未,我咪發訪問佢囉,我食一個鐘頭你就叫我走?仲要間餐廳有其他空嘅位置,她還說食咗成個鐘仲唔走話我食早餐所以唔可以留喺度咩道理?如果係咁不如唔好開門做生意。🤬🤬🤬🤬請所有人不要去這間殘廢餐廳食飯🤬🤬🤬🤬現在經濟環境這樣情況,這個女士根本再到他老闆米

請所有人不要去這間殘廢餐廳食飯🤬🤬🤬🤬
現在經濟環境這樣情況,這個女士根本再到他老闆米

2023-12-06
$60 (Breakfast)