2024-10-01
中秋節翌日假期,同朋友去咗呢間野食BREAKFAST 。 入到餐廳咁啱過咗11點,見個染唒紫色同金色頭髮嘅女侍應咁啱出咗黎收個BREAKFAST 餐牌。個下一心諗住黎食BREAKFAST 嘅我,有啲失望地問個staff係咪無得揀早餐了?點知個staff係黑面咁款繼續一路收餐牌做自己野完全冇眼神交流地只答咗我一個字 “無”。之後,我再問個staff “咁你哋會唔會有all day breakfast揀呢?”之後同一個staff同樣木無表情(都仲係木無表情咁款)地回應我 “我哋只得English all day breakfast”。 當時我聽到有all day breakfast , 就心諗算啦,照入座啦。因為我真係好想食all day breakfast….入到去睇到個餐牌先發現,原來成個餐牌嘅主餐只得幾款選擇…. 不過,當時我心諗,唔緊要!見到個餐牌嘅English all day breakfast 圖,有大啡菇~ 睇落幾正。我就堅持選擇咗叫個English all day breakfast 。 到個English all day breakfast到嘅時候,我發現我個Engl
入到去睇到個餐牌先發現,原來成個餐牌嘅主餐只得幾款選擇…. 不過,當時我心諗,唔緊要!見到個餐牌嘅English all day breakfast 圖,有大啡菇~ 睇落幾正。我就堅持選擇咗叫個English all day breakfast 。 到個English all day breakfast到嘅時候,我發現我個English all day breakfast 係無咗隻大啡菇。佢哋竟然用咗條腸黎代替咗我隻大啡菇!個下即刻失望咗!!
講真,呢間野已經無乜service可言,個個staff都黑口黑面咁。我覺得… staff明知個日無食材提供到俾客人時,要搵其他野代替之前係咪應該先要通知客人呢?今時今日都仲咁嘅service,唔怪得個個都北上消費。
真心話,呢間野無下次
同埋希望如果貴公司,見到呢個留言。
可以考慮吓,再培訓吓你哋啲員工嘅服務態度。