2019-06-09 412 views
一去到有好多人排緊隊等出爐 本著嘗試心態 畢竟好遠過到泥 等到下午1點 終於見到原味同抹茶味蛋糕 排到入舖都仲要等 因為前面太多人 有位婆婆係龍頭同切蛋糕既叔叔講佢既要求 所以我地再等多左陣 其實等唔緊要最緊要係個收銀阿姐太串 我地未到收銀就當然無叫過去落單 點知排到阿姐第一句唔係問我地要咩 而係串我地:你地係咪買架?!首先我咁遠泥到 又企左咁耐 唔買唔通係泥消磨時間?再者過門都係客 洗唔洗咁既態度 加上唔係我唔想落order 而係前面個位婆婆阻左好耐令我未能夠排到去收銀落order總括而言 蛋糕口感okay 但等太耐 食超羣清蛋糕口感同價錢仲成正比 服務態度超差 令客人感覺唔良好 浪費我一番好意排隊等候!