2019-03-15 978 views
佢搬左舖,係同泰國野陸她娜調轉左間舖以前舊舖食過5-6次快餐質素但係好食 係$68-88 但牛扒又細嫩又淋換左舖 , 今日第一次次食佢話要等4-5個字先送到食物到到最後9個字後先送到黎冇交待 仲態度好差佢而加既負責人係舊舖「陸她娜」既老闆娘黎以前食過見過佢好差對啲客又鬧啲客好啦,出去拎餐,問佢有冇餐具 佢勁大聲 , 下 我地黑面,同埋好燥底問佢好似仲有兩罐可樂啊佢又係勁燥底話我地張單冇可樂塊面黑過黑色。。。勁燥底我絕對明白做餐廳可能會忙啲但以前係舊舖食冇佢呢個人既存在時 係完全冇呢啲問題唔洗等,亦唔會錦樣既態度對客人你做野做到燥底 唔關客人事成間舖既客都好安靜錦食野 等食物食完都會照佢地既要求自己擺番個盤番去你做野做到燥 就轉駕比你啲客黑口黑面之餘 仲要開口喝你啲客問你一句(超級無敵好態度)都仲要比人唔耐煩請都真心唔會去除左態度極惡劣比起以前舊舖啲食物質素都極差等45分鐘,啲牛扒係凍既無汁 乾爭爭勁「un」每咬一舊都要費氣力去咬 同痴牙用$88 去食一個快餐環境 食物質素同老闆態度 連茶記都不如呢絕不會再去!比錢買難受
佢搬左舖,係同泰國野陸她娜調轉左間舖
以前舊舖食過5-6次
快餐質素
但係好食 係$68-88 但牛扒又細嫩又淋

換左舖 , 今日第一次次食
佢話要等4-5個字先送到食物
到到最後9個字後先送到黎
冇交待 仲態度好差
佢而加既負責人係舊舖「陸她娜」既老闆娘黎
以前食過見過佢好差對啲客
又鬧啲客

好啦,出去拎餐,
問佢有冇餐具 佢勁大聲 , 下 我地
黑面,同埋好燥底

問佢好似仲有兩罐可樂啊
佢又係勁燥底話我地張單冇可樂
塊面黑過黑色。。。
勁燥底

我絕對明白做餐廳可能會忙啲
但以前係舊舖食
冇佢呢個人既存在時 係完全冇呢啲問題
唔洗等,亦唔會錦樣既態度對客人

你做野做到燥底 唔關客人事
成間舖既客都好安靜錦食野 等食物