2015-09-11
哩間野真係令平時唔寫食評既我都要發火!!!完全係態度差不特止,仲要食物又唔係好食過人,我仲覺得唔係太乾淨,加上價錢唔合理之餘仲要收加一!!! 無病吧?5粒湯圓加D糖粉收$30,咖哩魚蛋都要$20...好!唔緊要,因為唔洗等位同唔洗等好耐就有得食。1. 西米白果腐竹 - $27,價錢貴,味道一般般,因為唔係太甜,但覺得腐竹唔新鮮2. 西瓜汁 - $35,價錢貴!一般般,有少少甜,感覺還算新鮮3. 擂沙湯圓 - $20,價錢超級不合理、貴。D湯圓好冧,亦無咬口。比錢個陣我地想分開比,所以就問個職員可唔可以分開比。佢話可以。但因為佢唔係收錢個個,當佢同收錢個個女人講個陣(懷疑係老闆),個女人就話「下次唔好比人分開比,有規矩架嘛」,之後仲要做個口型講左句「麻煩」。好明顯只係個女人嫌麻煩唔想找。其實間野好細,而我亦係佢前面正正地望住佢等拎返D錢,所以好明顯佢係有心比說話我地聽。好啦,我之後食完堂食叫左外賣,叫左一雨碗紅綠豆雙併、芝麻糊加湯圓同芒果西米露。我落單個陣好清楚個職員係寫左雙併,隔左一陣個女人問我,係咪叫左紅豆沙,我話唔係係雙併。佢就話:「下我整左紅豆沙喇喎,個職員聽唔到你叫雙併,你要唔
好啦,我之後食完堂食叫左外賣,叫左一雨碗紅綠豆雙併、芝麻糊加湯圓同芒果西米露。我落單個陣好清楚個職員係寫左雙併,隔左一陣個女人問我,係咪叫左紅豆沙,我話唔係係雙併。佢就話:「下我整左紅豆沙喇喎,個職員聽唔到你叫雙併,你要唔要」我就話「下,我同佢講左係雙併...」然後我一擰返轉面背對住佢個陣我朋友見到佢個樣「 miu」口「 miu」舌,最後3碗野收$98... 哇!!!你都唔洗咁貴呀?!丁丁咁細碗仲要唔係滿既
你要趕客ok~我以後點都唔會黎食!!!