2008-12-15
果道waitress 成日叫人食套餐, 我話唔要, 佢重要話好低果wor, 試下啦…… 我無理佢, 繼續點. 我點個類似東坡肉既野, 佢又話我地禁多人, 不如食乜乜煲, 我話唔駛啦, 佢重要話呢個好D! 我心諗我要食東坡肉, 唔係要食煲呀!而家妳叫定我叫呀! 我叫妳黎寫野, 唔係叫妳黎sell 野架!o禁我又唔理佢, 繼續點…最後, 我點完餸, 佢又叫我不如試下乜乜鴨....今次我聽佢講試下, 點知最後食剩就係哩碟!重有份menu D 設計認真有問題! 食物既插圖 又細 又冇寫明係乜餸, ok, 都算啦! 佢最陰濕係, 每頁有三四張插圖, 之中有d係果頁既野黎, 但係有d又唔係果wor (係格幾頁既野黎!)我通常指圖點菜, 害我點錯野, 一碟本來$100變左$500 (幅圖真係好細, 又唔係果頁野黎!)本來想叫個空心餅, 然後自己抔d肉碎入去果個餸, 點知佢來左個一樣係空心餅, 過d餡唔係肉碎, 係翅!!其實果道食物只是一般, 枱與枱之間d位好窄, 凳背撞凳背.
o禁我又唔理佢, 繼續點…
最後, 我點完餸, 佢又叫我不如試下乜乜鴨....
今次我聽佢講試下, 點知最後食剩就係哩碟!
其實果道食物只是一般, 枱與枱之間d位好窄, 凳背撞凳背.