2021-04-18 1021 views
好少係openrice留comment, 不過今次真係感覺太差,要分享下:因為限4人既關係, 一早已經打去book左6位. 當日去到分開左2張檯,一d都唔近, 可以話係無可能講到野, 侍應話坐住先,有位再調. 過左20分鐘 都無人再理我地. 咁岩見到有另一張檯有人走, 完全未執檯, 再問部長侍應可唔可以轉, 佢地只係好敷衍話幫我地睇下, 跟住見有侍應執檯, 跟手已經有檯新客入黎. 再問個肥既男部長, "唔係可以俾我地轉檯?" 佢d態度好差, 話佢叫左檯新客入黎, 唔會幫我地轉. 然後完全唔理我地. 你再問佢野, 佢都唔理你, 直行直過.我唔明白既然我問既時候連檯都未執, 點解唔可以幫我地轉一轉? 我地又未落單, 同埋我地book檯就係為左方便餐廳安排, 如果咁都做唔到, 咁唔好接受多過4人既客啦. d部長侍應態度又唔好, 完全無視你, 我唔覺得點解要俾錢去受氣, 我都好聲好氣問佢地, 而佢地要咁樣對d客? 可能唔憂做, 咁荃灣仲有好多餐廳選擇, 奉勸大家可以去其他餐廳. 睇返d comment, 唔係得一個留言話侍應態度有問題, 如果大家要去, 咁我祝福你好彩d, 唔好食到一肚氣

因為限4人既關係, 一早已經打去book左6位.

2021-04-17
Type of Meal