2023-12-30 73 views
混亂至極。叫餸20分鐘後,先話無生炒骨,仲要發現根本連另一個餸同連帶嘅飯無落過單。後來我哋加返個餸,又等咗20幾分鐘,都未到。首先,即使另一個餸臨時無,咁請問係咪應該落咗單先呢,過咁耐先落單,我同屋企人又呆坐咗咁耐, 貴店有無尊重過我哋? 貴店嘅時間值錢,唔通我同屋企人嘅時間就唔值錢?收銀枱嘅金色頭髮店員,請問「急」係咪有用呢?你係到亂咁大呼小叫,試問等枱嘅客人會點諗?就我而言,我唯一感受就係影響客人用餐。冰室態度惡劣、混亂,好似係香港冰室嘅「特色」,但錯嘅嘢就應該要延續落去咩?態度唔好就可以用「特色」作為藉口?恕我不能苟同。煩請 貴店反思。2023年12月30日

煩請 貴店反思。

2023年12月30日