2017-08-31 121 views
話說早上我買左一個牛蛋漢堡. 由於我係自助機賣, 跟住就看screen等. 等等下, 號碼己經過左10個 (我開頭諗住人地忙所以先咁) 我過去問, 係咪留左, 結果不發一言, 攞左個飽出來即走左. 本來他地留左我諗住一句sorry 就算, 一句都無就真係無咩禮貌. 我食完個飽揾經理講番件事, 講完後經理去問番果位同事。我聽倒她大大聲講左句, (係留左啊! 她唔早啲來問! 次次來賣果小小野仲要投訢 !) 我係聽完之後就真係覺得係咪無讀過書就大晒, 可以咁無敎養同無禮貌= = 各位去食野都要諗清楚, french fries 中size 份量係small size.  = =

2017-08-31
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$35 (Breakfast)
  • 没有