2018-01-03 339 views
2018年1月1日 晚上 7:50打去葵盛東銀龍,諗住叫外賣。有人接電話,但不出聲,亦無任何聲音道明店舖名稱,讓人知道是否打對電話。約10幾秒後,正當我忍唔住,要開聲問接電話的是何店名,對方才突然出聲話銀龍,係把女聲。確認打對電話,我隨即表明來意,個女接線生突然好惡咁話:“打嚟要出聲嘛!叫咗咁多聲都無回應!“嘩!之前個女接線生,接電話後,幾時有出過聲?到佢一出聲,我已即時表明來意,話係叫外賣,我亦有解釋無聽過佢接電話時出過聲。之後,佢又無出聲約10幾秒,我唯有問現在可以落單未?佢繼續唔出聲約10幾秒!結果,我唯有收線,致電其他店舖叫外賣!葵盛東銀龍,曾幾次周圍派傳單,希望招攬多啲客。但,肯定好多原本諗住幫襯銀龍的客人,特別係叫外賣嗰班客人,都被呢位倒米嘅女接線生趕走晒~!銀龍標榜服務佳,但竟有如此惡女接線生,態度差,鬧客人,完全破壞晒銀龍嘅形象!作為顧客,有啲態度咁惡劣嘅女工作人員喺葵盛東銀龍做,我地一定不會再幫襯~!
2018年1月1日 晚上 7:50
打去葵盛東銀龍,諗住叫外賣。
之後,佢又無出聲約10幾秒,我唯有問現在可以落單未?
佢繼續唔出聲約10幾秒!
結果,我唯有收線,致電其他店舖叫外賣!
葵盛東銀龍,曾幾次周圍派傳單,希望招攬多啲客。