2020-07-05 1885 views
想食唔太貴又ok嘅西餐 上網睇見唔少人都話呢間性價比頗高,就試吓佢我哋大概6點幾黎食,係晚市啦。睇落價錢都合理。店員推薦威靈頓牛柳但我哋怕太膩所以下次先,因為今日可以試足兩個餐我哋最後揀咗一個牛柳同羊架嘅dinner set頭盤都幾多 有一份沙律、一份細煙熏三文魚、酥皮忌廉湯同蒜蓉包整份主菜黎講,牛扒叫咗6成熟。ok嘅 冇得驚艷但冇乜可以彈。羊扒冇乜羊味不過肉質不錯 冇筋都冇好大舊肥膏唔放得落口。兩個主菜個汁係一樣嘅,但係個汁就麻麻哋因為似係蒜蓉汁加黑椒汁咁嘅感覺。推薦叫薯菜,因為如果食飯或者意粉就可能會太飽,別忘記餐湯係酥皮湯同埋薯格薯王嗰啲係即炸脆卜卜咖不得不讚店員嘅服務態度真係好好,好細心

我哋大概6點幾黎食,係晚市啦。

我哋最後揀咗一個牛柳同羊架嘅dinner set
晚餐頭盤煙三文魚
酥皮忌廉湯
頭盤蒜蓉包

羊扒冇乜羊味不過肉質不錯 冇筋都冇好大舊肥膏唔放得落口。
同埋薯格薯王嗰啲係即炸脆卜卜咖

不得不讚店員嘅服務態度真係好好,好細心
晚餐頭盤煙三文魚
頭盤蒜蓉包