2023-04-22
食物質素一般,態度非常惡劣😡嗰日同朋友去食,咁開頭要用張紙仔寫上去,然之後點餐,咁我同朋友就嗌咗三樣嘢食之後老闆娘上錯湯,咁我哋同佢講,點知黑晒面,仲大大聲咁x左一聲走去收銀機到禁左幾下,之後走翻過黎,擺番低一碗錯咗嘅湯,話呢個係你地落,我地就話唔係☹️☹️☹️,佢就拎翻張紙出黎,話係我地自己寫,我即刻同佢講,我哋嗌咗三樣嘢,將紙上得兩樣嘢,又唔係我地字跡,佢先肯走去其他枱。問係咪其他人,一句道歉都無後來嚟咗啱既湯仲有頭髮去到最後,我同朋友就食完,我地係到傾咁計,佢又走咪黎,問可唔可以收左碗湯,我地就話可以,之後佢收晒所有野,咁我哋就同佢講,我哋碟肉未食完,之後佢就黑晒面話我問你哋呢碗湯收唔收得,就係代表其他嘢都會收埋🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
後來嚟咗啱既湯仲有頭髮