2009-12-20 53 views
見到一間普通既食車仔面的餐廳有咁多評價,收工特意走黎食,果然得喎。一去到以為冇位,老闆即叫我地直行,入面有好多位。入到去,真係有好多位,但過左一陣就坐左好多人。面:叫左兩碗面,個湯好清,完全冇油,有油都係因為我落左麻油既關係,但d麻油真係幾 香。唔知咩係加拿大瘦煙肉扒,所以點左佢,但可能我本身對煙肉麻麻地,所以覺得冇咩特別。飲品:飲品係雪梨水同山楂茶定水,但我覺得山楂水似呀媽煲既甜涼茶。小食:最好味係佢既魯肉餃,老闆娘送黎既時候仲會教你點食:先食餃同菜,最後飲湯,真係好人。其實唔只對我地係咁,對其他食客,佢地都好細人咁教佢地應該點食,需唔需要落配料,點既食法先食到食物既精髓,真係好細心。埋單時仲會問你對舖頭D野食既意見,計數又會係你面前計清楚俾你睇,加埋佢地親切既笑容,如果某天經過哩度,我會再搵佢地。

溏心皮蛋
魯肉餃
全人手畫
2009-12-19
$50 (Lunch)
溏心皮蛋
魯肉餃