2018-09-03 81 views
個個都話好!真的嗎?當然要去試吓!時間尚早,我係第一枱客,被安排坐中間位置。人人都話高層海景火鍋,其實有幾多枱睇到海景呢?全店以型格黑色作主調⋯⋯cool !點了湯底~ 味道是不錯的牛頸脊~肉質很好👍🏻淋滑鮮蝦雲吞~攞出嚟雲吞全是倒汗水,一般白膳片~失敗!乜理由原全唔爽?潮州魚蛋~有魚味彈牙蔬菜拼盤~偏貴(多菰小菜)服務員不時走埋嚟話幫忙「不」走d油,其實真的好煩。放低隻碗我自己搞,是否更好呢?另外食到d䜴油淡晒,請幫忙換過d。佢只係放低碟豉油就走了。我問可否比返個調味架料我呢?隔咗一陣,佢指住另一台,話有人用緊就行咗。但嗰台人不停傾計,跟本冇人搞緊調味。有d火滾,我再問佢,你地是否只有一個調味架?我係咪而家唔好食?等佢地用完,我先有得調味?結果佢問我想要d乜,跟住再入廚房玀比我🤦🏻‍♀️失敗總括嚟講!本人覺得真的一般而已!

點了湯底~ 味道是不錯的
牛頸脊~肉質很好👍🏻淋滑
鮮蝦雲吞~攞出嚟雲吞全是倒汗水,一般
白膳片~失敗!乜理由原全唔爽?
潮州魚蛋~有魚味彈牙
蔬菜拼盤~偏貴(多菰小菜)

總括嚟講!本人覺得真的一般而已!
香茜皮蛋/沙嗲
牛頸脊
鮮蝦雲吞
白膳片
潮州魚蛋
蔬菜併盤
蔥花
2018-09-01
$500 (Dinner)