2017-11-27 823 views
農家呢間飯店位於屯門大興,今次一家人嚟呢度試下菜,睇下好唔好食先。味道:唔錯,好有水準,好過酒樓級數,因此好多人嚟。有時要等位啊!收費:每人要收$10蚊位茶,有點貴呢!不過,不收加一,嚟度接受到啦。茶葉冲出來都幾濃,幾有茶味。食物:魚,通常佢哋等兩種,得烏頭同桂花。不過,今次有條石班仔,$108蚊,我哋就試咗呢條。清蒸出來,好好味,好鮮甜😍😍😍雞,有幾種口味,今次叫咗香妃雞,$85蚊,好快到,好好味。例湯,一盅,夠6-8人飲。天天唔同$88蚊。今次係蓮藕煲雞腳,湯味好濃,好好飲。時間,正常每碟餸要等大約半小時,因此,要有先頭部隊去攞位及叫餸,否則就要等好耐了。
農家

食物:

雞,有幾種口味,今次叫咗香妃雞,$85蚊,好快到,好好味。