2022-04-04 1729 views
星期日去食,去到點餐待應都奇奇怪怪,六個人份,筆都唔攞就咁諗住記低晒我地食乜,叫咗兩碟又記唔住,要拎返部iPad。落完單之後大半個鐘有第一碟意粉,到第一碟食完之後第二碟all day breakfast先黎,又過一兩個字第三四碟先到。到第三四點差唔多食完,野飲都未到,話未到就唔要,終於點餐後成個幾鐘先至上第一杯野飲,飲完諗住快啲走。叫埋單,5分鐘都出唔到張單,火都黎,行埋去counter叫佢幫我收錢,門口又窄,待應想拎食物出門口,唔該都冇聲推我背脊,係咪痴線架。人手唔夠唔好開咁多台,食法國菜咩,食左兩個鐘,同埋比返小小禮貌,乜服務都無學人收加一。食評:食物一般無特別無驚喜,對我黎講有啲咸,份量夠飽,一個普通意粉加野飲加一要百二百三蚊,一般價錢但唔會再黎,除非你唔肚餓可以慢慢等+想慢慢坐