2023-12-12 90 views
同呀妹過黎北角explore下,發現呢間走休閑風既餐廳,餐廳俾人感覺都好舒服好chill,慢活好地方!我叫佐香草蕃茄煙鴨胸意大利粉,鴨胸唔係普通急凍鴨胸,肉厚鮮味,肉質超級鮮嫩,鴨味香濃,煎到有啲皮脆肉嫩既感覺,意粉軟硬度就好適中,唔會太淋,有啲咬口,吸收晒蕃茄味,蕃茄味濃,酸酸地,幾開胃🤓呀妹就食SuperBowl,餡料好豐富,有慢煮雞胸,溫泉蛋,車厘茄,藜麥,牛油果醬,雜菜沙律,柚子唔同既食材,雞胸好軟好嫩,質地超好,溫泉多篤穿撈勻成碗沙律食就夠晒口感豐富,味道一流呀,健康又好食🥸飲品我地就飲佐Latte同朱古力士多啤梨奶昔,熱既latte好香咖啡味,咖啡同奶配合得岩岩好,味道香醇,飲完勁醒神呀;另外奶昔係走少女風,好甜蜜蜜,香甜幼滑,仲有啲士多啤梨果肉添😙