錦田對於住九龍港島區嘅人嚟講相對小去~想平時放假遠離市區,感受鄉郊嘅清幽🏡呢間Cohee studio 就好岩大家去!Cafe位置距離西鐵站約要步行10-15分鐘~而當日假日下午時間嚟到都要有心理準備要等半個鐘以上位💦所以夏天嚟排隊,記得要拎定風扇仔🌞每次開面都會聞到好香嘅咖啡味,店員亦都會不斷炒豆🥰真係喺門口等緊位已經表示非常期待!推薦菜式:小龍蝦沙律牛油果三文魚籽拖鞋包價格:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟衛生:🌟🌟🌟🌟✨環境真係幾chill~ 有日光下嘅鄉郊cafe🏡座位寛闊加上環境舒服🥰🥖北海道帶子、滑蛋、三文魚籽、洋蔥拖鞋包 $78包可以比你簡拖鞋包或bagel🥯拖鞋包本身有小小鹹鹹地嘅味道!而且包身唔算乾同埋硬!加上滑蛋炒得好滑而且都有蛋香同埋奶味~加埋三文魚籽,令到成個滑蛋質素提升左!✨有鮮味亦都有滑蛋嘅香✨🥖小龍蝦沙律、牛油果、三文魚籽拖鞋包 $85本身我係唔係好鍾意食牛油果嘅!但呢個拖鞋包嘅組合令到我覺得好驚喜🥑原來牛油果在配搭小龍蝦沙律,可以平衡左沙律嘅先鹹味亦都帶出左龍蝦嘅鮮味🥰🥰🥰表示大推🍵焙茶latte $38相對地焙茶latte就略為失色,焙茶味唔夠重,
錦田對於住九龍港島區嘅人嚟講相對小去~

推薦菜式:小龍蝦沙律牛油果三文魚籽拖鞋包

小龍蝦沙律牛油果三文魚籽拖鞋包

🥖小龍蝦沙律、牛油果、三文魚籽拖鞋包 $85

Hojicha  latte

🍵焙茶latte $38
相對地焙茶latte就略為失色,焙茶味唔夠重,而且feel到可能加得太多冰嘅關係,令到茶味淡咗好多同埋太甜~可能嚟到呢度都係飲返咖啡比較好😂

Caffe  Mocha

☕️Caffe Mocha $38
相對地咖啡質素真係高過茶~Mocha有濃濃嘅可可味,而且仲會飲到炒咖啡香嘅味道

柚子芝士蛋糕

🍰柚子芝士蛋糕 $48
最後食埋個cake就正式收結✨柚子味非常濃,不過略嫌蓋過咗芝士嘅味道!整體來講個蛋糕都幾Fresh~ 加上凍餅質地亦都唔會太硬而且帶有水份!讚🥰🥰🥰
2020-07-11
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
北海道帶子三文魚籽炒蛋洋蔥拖鞋包
小龍蝦沙律牛油果三文魚籽拖鞋包