2022-07-10
既然要食就要食間專業慢煮嘅鋪頭啦👍🏻今日同朋友嘆個chill lunch之後去睇minion大電影,黎到太子呢間慢煮工業!因為我地未食過慢煮牛🐂既然要食就要食間專業慢煮嘅鋪頭啦👍🏻全日早餐 配安格斯牛扒 $138慢煮牛扒真係第一次食!牛肉肉質香嫰,口感軟綿綿!即使熟透都唔會韌口影響肉質!慢煮牛扒果然唔錯👍🏻我同朋友都大讚呢個牛扒正!薯餅同多士都唔錯又脆口,大啡菇好Juicy!好味!滿蜆肉蝴蝶意粉 double clam $168叫double clam絕對值得👍🏻食極都仲有好多蜆肉!蜆肉壳放滿放骨桶之後,仲有半碟蜆肉食!真係值回票價😋愛食蜆肉之人必叫!蝴蝶意粉都幾多,打卡夠靚又夠特別📸特別一提係佢個醬汁,辣辣地但唔嗆喉攻鼻好惹味!配合埋蜆肉食一流👍🏻特飲:煙燻可樂 +$28煙燻可樂味道嗅落好有煙燻氣味!飲落好多氣似沙士感覺🤔!荔枝接骨木花梳打 +$28荔枝接骨木花梳打建議溝混再飲,因為糖漿沉底直接飲會太甜🤣呢個lunch 冇令我地失望👍🏻牛肉質素高又坐得舒服!店員有禮貌服務都幾周到,食完去旺角睇戲時間岩岩好!下次睇戲之前都黎呢到醫肚先😋
全日早餐 配安格斯牛扒 $138
滿蜆肉蝴蝶意粉 double clam $168
特飲:
煙燻可樂 +$28
煙燻可樂味道嗅落好有煙燻氣味!飲落好多氣似沙士感覺🤔!
荔枝接骨木花梳打 +$28
荔枝接骨木花梳打建議溝混再飲,因為糖漿沉底直接飲會太甜🤣